Οικογενειακή τραγωδία στην Πατρών – Κορίνθου: Σκοτώθηκε ζευγάρι

Οικογενειακή τραγωδία στην Πατρών – Κορίνθου: Σκοτώθηκε ζευγάρι . Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.
Οικογενειακή τραγωδία σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, όταν ένα ανδρόγυνο έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, στο ύψος της Ακράτας.

Νεκροί είναι ένας 73χρονος και η 72χρονη σύζυγός του, ενώ η 50χρονη κόρη τους, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου. Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πυροσβεστικές δυνάμεις και περιπολικά της Τροχαίας.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον 73χρονο και την 72χρονη, ενώ η 50χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.