Οικογενειακός αθλητισμός στο Δήμο Παλλήνης

Πάνω από 1000 παιδιά και γονείς συμμετέχουν από κοινού στο πρόγραμμα που «τρέχει» ο Δήμος Παλλήνης με σκοπό παιδιά και γονείς να αθλούνται χωρίς να στερούνται τις οικογενειακές στιγμές.
Πάνω από 1150 γονείς και παιδιά συμμετέχουν έως τώρα, στο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Οικογενειακού Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης.

Το Πρόγραμμα Οικογενειακού Αθλητισμού του Δήμου, ξεκίνησε το 2020 αλλά διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Η επανέναρξη του, έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και οι συναντήσεις γίνονται κάθε Σάββατο σε διαφορετική αθλητική εγκατάσταση του Δήμου.

Διαφήμιση

Ο Δήμος Παλλήνης προχώρησε στην υλοποίηση του Προγράμματος, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε μεταξύ όσων συμμετέχουν στο πιστοποιημένα με ISO, δημοτικά αθλητικά προγράμματα. Μεταξύ άλλων, καταγράφηκε η επιθυμία του 60% των ερωτώμενων να αθλούνται με άλλα μέλη της οικογένεια τους.

Για προϋποθέσεις και δηλώσεις συμμετοχής, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2106615412 (Γραμματεία 1ου Αθλητικού Κέντρου Γέρακα) και 2106032245 (Γραμματεία Αθλητικού Κέντρου).