Οριστική επίλυση της εκκρεμότητας πολλών δεκαετιών για το ακίνητο επί της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου με την “Ελεήμων Εταιρεία”

Οριστική επίλυση της εκκρεμότητας πολλών δεκαετιών για το ακίνητο επί της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου  με την “Ελεήμων Εταιρεία”


Θ. Αμπατζόγλου: «Αυτή η Δημοτική Αρχή είναι για τα δύσκολα»

Διαφήμιση

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο Σπύρο Χαμακιώτη και μέλη της “Ελεήμων Εταιρείας” διευθετήθηκε οριστικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου επί της Αμαρουσίου Χαλανδρίου μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Ελεήμων Εταιρείας του Δήμου Αθηναίων, υπέρ του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Διευθυντής της “Ελεήμων Εταιρείας” Κωνσταντίνος Σολδάτος και το μέλος Γιάννης Βαρδινογιάννης.     


Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη θετική αυτή έκβαση υπέρ του Δήμου Αμαρουσίου δήλωσε:


«Ακόμη μία εκκρεμότητα πολλών ετών, συγκεκριμένα από το έτος 1988, για το ακίνητο όπου στεγάζεται το αμαξοστάσιο του Δήμου επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου, επιλύθηκε οριστικά.
Με οργάνωση, σχέδιο, συνέπεια και συντονισμένες προσπάθειες τακτοποιούμε στην πόλη μας ζητήματα πολλών ετών που ταλαιπωρούσαν τον Δήμο και τους Δημότες μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την αποδέσμευση πόρων, ανθρώπινων και οικονομικών υπέρ των έργων και υπηρεσιών για τους συμπολίτες μας. Αποδεικνύουμε καθημερινά πως αυτή η Δημοτική Αρχή είναι για τα δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να πάει το Μαρούσι ακόμη πιο Ψηλά».