Όθων Παπαδόπουλος: «Είχα πειστεί αλλά έξω από το δικαστήριο μου είπε πως ήταν δολοφόνος»

Ο Όθων Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε μια συνέντευξη αποκαλυπτική στο MEGA Καλημέρα.

Ο δικηγόρος μιλάει για τις μέρες που έγινε γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα, την οικογένειά του και την πιο δύσκολη στιγμή της επαγγεματικής του πορείας.

Διαφήμιση

Ο ίδιος πλέον έχει αφήσει την υπόθεση και επικεντρώνεται στις υπόλοιπες υποθέσεις που χειρίζεται.

Ο δικηγόρος μιλάει για τα όσα έζησε τους μήνες που χειριζόταν το πολύκροτο θέμα και κάνει ένα μίνι απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας.

Μιλάει για τη δυσκολότερη στιγμή του, που όπως λέει ήταν όταν πίστεψε πως ο πελάτης του δεν ήταν δολοφόνος, ενώ όπως του αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος, είχε βάψει τα χέρια του, με αίμα.

Επέδειξα σεβασμό στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε για την δημοσιότητα στην πολύκροτη υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και την σχέση με την σύζυγο και τις κόρες του. Ο δικηγόρος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντάς την υπόθεση «μεγάλο ηθικό φορτίο».

«Η δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου ήταν κάτι κουραστικό και δύσκολο και είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο. Δεν μπορεί ο νομικός να είναι ένα πρόσωπο που εισβάλει σε έναν χώρο κλωτσώντας τις πόρτες, επέδειξα σεβασμό», ανέφερε αρχικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

Η πιο δυσάρεστη υπόθεση

«Η πιο δυσάρεστη υπόθεση ήταν μια ανθρωποκτονία. Πίστεψα τον κατηγορούμενο και όταν βγήκαμε από το δικαστήριο παραδέχθηκε ότι τελικά το είχε κάνει. Εκμυστηρεύομαι τα πάντα στην σύζυγό μου, ό,τι δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά το συζητάμε μεταξύ μας. Όλες οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όποιος το αγνοήσει βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων», συμπλήρωσε.

Για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και για τις συμβουλές στις κόρες του, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως, «στα πανεπιστημιακά χρόνια δούλεψα ως μουσικός παράγωγος και παρουσίαζα μια εκπομπή ψυχαγωγική. Έχω 2 κόρες, η συμβουλή μου ήταν να μην ακολουθήσουν το επάγγελμα του δικηγόρου».

πηγή: in.gr