Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο βιαστής με τα τατουάζ

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα.
Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, καθώς και μετά από 3 τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Διαφήμιση

«Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Είχε διαφύγει
Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε. Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Από τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου πέρασε με το αυτοκίνητό του τα σύνορα από την Κακαβιά και κατόπιν έφτασε στον Αυλώνα.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά, από τις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, με τον 45χρονο να κλείνει το κινητό του και να μην χρησιμοποιεί social media.

Το βίντεο ντοκουμέντο
Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης -για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης – φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.