Πάτρα: Φοιτήτρια έφυγε από μπαρ με κενό μνήμης – Οι μελανιές στο σώμα και το τελευταίο πράγμα που θυμάται

Αίσθηση από την καταγγελία που έκανε φοιτήτρια στην Πάτρα και ήδη απασχολεί την αστυνομία στην πόλη. Η νεαρή από την Κύπρο περιέγραψε τα γεγονότα…

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά από χθες (23-05-2022) η Ασφάλεια στην Πάτρα, μετά την καταγγελία φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών για περιστατικό με σεξουαλικό υπόβαθρο. Οπως ισχυρίζεται η νεαρή από την Κύπρο, το βράδυ της Κυριακής και ενώ βρισκόταν μαζί με φίλες της σε κλαμπ στην περιοχή του Ρίου, γνώρισαν τρεις άγνωστους νεαρούς με τους οποίους και έκαναν παρέα.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε μαζί μ’ έναν εκ των τριών σε απόμερο σημείο εκτός καταστήματος. Εκει, όπως υποστηρίζει αντελήφθη πως ο φερόμενος δράστης είχε σεξουαλικές ορέξεις προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.

Κατά πληροφορίες στην κατάθεσή της η κοπέλα αναφέρει πως αδυνατεί να θυμηθεί επακριβώς τα γεγονότα και να δώσει περισσότερα στοιχεία για την περιγραφή του φερόμενου ως δράστη, καθώς ήταν σε σύγχυση λόγω της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», η νεαρή κοπέλα εξέφρασε τον προβληματισμό και την αγωνία της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας καθώς παρουσιάζει ένα «κενό μνήμης» για ένα διάστημα και ανησυχεί πως της συνέβη κάτι κακό, δεδομένου ότι σε σημεία του σώματός της φέρει μελανιές.

Σύμφωνα με το pelop.gr, από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος αγνώστου δράστη.