Πέθανε πρώην δήμαρχος

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Αυλώνα, Αγγελής Σύρμας. Είχε εκλεγεί για δύο θητείες στο Δήμο.

Τον Ιούλιο του 2022 ο Αγγελής Σύρμας είχε αναλάβει μάλιστα άμισθος Ειδικός Σύμβουλος για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ωρωπού.

Διαφήμιση

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού:

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους και τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Αγγελή Σύρμα.

Αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό στην κοινωνία μας αλλά και στα κοινά του τόπου. Ο Αγγελής Σύρμας διετέλεσε δήμαρχος Αυλώνα από το 2002 έως 2010 και ήταν συνεργάτης της δημοτικής αρχής του Δήμου Ωρωπού. “Έφυγε” το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 61 ετών.

“Είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση της απώλειας του καλού φίλου και συναδέλφου Αγγελή Σύρμα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο αγαπητός Αγγελής δεν είναι ανάμεσά μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Διετέλεσε δήμαρχος Αυλώνα από το 2002 έως το 2010 και πάντα ήταν κοντά μας για το καλό του τόπου. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα”, δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού.

Σε συλλυπητήρια δήλωση προέβη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του πρώην δημάρχου Αυλώνα Αγγελή Σύρμα, ενός εξαίρετου συναδέλφου από το μετερίζι της Αυτοδιοίκησης και προσωπικού μου φίλου και συνεργάτη.

Ο Αγγελής Σύρμας υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος και πείρα στην Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με θάρρος και τόλμη από διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως του δημάρχου Αυλώνα Αττικής, ενώ υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ και ταμίας του ΔΣ της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση του για προσφορά στα μείζονα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Ιδιαίτερα θέλω να μνημονεύσω την τιμή που μου έκανε να κατέλθει υποψήφιος στο πλευρό μου, στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής, εκφράζοντας την αμοιβαία εκτίμηση που μας διακατείχε.

Η θλίψη μου είναι μεγάλη, διατηρώ όμως τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του.

Απευθύνω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι, φίλε Αγγελή.