Πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών ο δράστης της δολοφονίας στην Καλλιθέα!

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας με θύμα έναν 76χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθέντας, 48 ετών και πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, κολυμπούσε, ενώ ο 76χρονος ψάρευε στη Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας.

Οι δυο τους λογομάχησαν, με τον 48χρονο να γρονθοκοπεί τον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά. Ο 48χρονος έφυγε από το σημείο και ο 76χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα.

Διαφήμιση

Συνελήφθη ο 48χρονος
Μετά από έρευνες των Αρχών, ο 48χρονος δράστης πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών εντοπίστηκε σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα και συνελήφθη. Ο 48χρονος τόνισε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ότι δεν κατάλαβε ότι προκάλεσε τον θάνατο του 76χρονου.

Ο πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος ζητά επανάληψη της απογραφής

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, ζητάει τoν επανέλεγχο της απογραφής πληθυσμού 2021 από την ΕΛΣΤΑΤ: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό και επιφέρει μη αναστρέψιμες απώλειες σε όλα τα επίπεδα για τον Δήμο».
Tον επανέλεγχο του αποτελέσματος που προέκυψε από την απογραφή πληθυσμού 2021 ζητά ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός με έγγραφό του προς την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το οποίο κοινοποιεί στο υπ και την ΚΕΔΕ, αλλά μέχρι την ώρα που γράφονταν το κείμενο δεν έχει λάβει κάποια απάντηση από την ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα ζητά από την ΕΛΣΤΑΤ να προχωρήσει άμεσα σε επανέλεγχο των αποτελεσμάτων της τελευταίας απογραφής και στη διενέργεια νέας -σε συνεργασία με τον Δήμο Νοτίου Πηλίου- έτσι ώστε να καταμετρηθεί ο πραγματικός συνολικός πληθυσμός του Δήμου.