«Ράδιο Αρβύλα»: Η παρέα του Αντώνη Κανάκη δίχασε το κοινό του Twitter

Στην κορυφή των trends του Twitter βρίσκονται οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά τη χθεσινή τους εκπομπή, ύστερα από μέρες απουσίας λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Την απόφαση να μην βγουν στον αέρα, ως ένδειξη πένθους για τα δεκάδες θύματα, την είχε κάνει γνωστή ο Αντώνης Κανάκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενώ δεν δίστασε να δείξει και τον θυμό του.

Διαφήμιση

Χθες, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν, ωστόσο τίποτα δεν θύμιζε την γνωστή σατυρική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής εξήγησε ότι από εδώ και έπειτα η σκαλέτα δεν θα έχει την ίδια μορφή καθώς θέλουν απλά να συζητήσουν όλα όσα σκέφτονταν αυτές τις ημέρες βλέποντας το τραγικό δυστύχημα και τη συμφορά που άφησε πίσω του.

Στην πορεία της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να «επιτεθεί» με χαρακτηρισμούς, μη τηλεοπτικούς, σε δημοσιογράφους και πολιτικούς.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον εκθειάσουν με διάφορες αναρτήσεις στο Twitter.

Δείτε ορισμένα από τα tweets:

 

 

 

 

 

Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που δεν συγκινήθηκαν καθόλου με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ανακαλώντας την υπόθεση του πρώην συνεργάτη της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλου.