Ραφήνα: Αυτοί είναι οι 2 συλληφθέντες που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν τον 42χρονο

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους ύποπτους ως δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στην Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

Πως έφτασαν στην σύλληψη

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.

Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανική υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης