Ρόμπερτ Ντε Νίρο: 30χρονη εισέβαλε στο σπίτι του- Την έπιασαν να κλέβει τα δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τριαντάχρονη διαρρήκτης, όχι απλώς κατάφερε να εισβάλει στο σπίτι του αστέρα του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αλλά έφτασε μέχρι το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού από το οποίο και επιχείρησε να αρπάξει τα δώρα που είχαν τοποθετηθεί κάτω από αυτό.

Η 30χρονη κατά συρροήν διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι του Ντε Νίρο χθες το βράδυ.

Διαφήμιση

Η Shaunice Aviles παρακολουθούταν από αξιωματικούς της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης όταν και περίπου στις 3 τα ξημερώματα διαπιστώθηκε πως εισέβαλε στο αρχοντικό του De Niro στην East 65th Street.

Καταζητούταν ήδη για μια σειρά από άλλες διαρρήξεις και έχει συλληφθεί στο Upper East Side εννέα φορές τον τελευταίο χρόνο.

Η πιο πρόσφατη σύλληψη έγινε στις 8 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές δεν γνώριζαν πως πρόκειται για την οικία του Ντε Νίρο όταν έσπευσαν να ακολουθήσουν την 30χρονη, που είχε καταφέρει να βρει πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού, πιστεύοντας πως δεν έγινε αντιληπτή.

Την εντόπισαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ προσπαθούσε να βάλει σε μια τσάντα τα δώρα του ηθοποιού ενώ σύμφωνα με το ABC 7 ταυτόχρονα επιχειρούσε να χρησιμοποιήσει το pad του.

Ο 79χρονος Ντε Νίρο ξύπνησε από την φασαρία και κατέβηκε στον κάτω όροφο του σπιτιού για να δει τι συμβαίνει

Δεν είναι σαφές αν η 30χρονη ήξερε ότι ήταν το σπίτι του.

Εκπρόσωπος των αρχών αρνήθηκε να σχολιάσει γύρω από το περιστατικό όταν και εκλήθη από την DailyMail.com.

Πηγές είπαν στη New York Post ότι το περιστατικό στο σπίτι του ηθοποιού αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα αποτυχίας του ποινικού συστήματος ως προς την αντιμετώπιση των κακοποιών που πραγματοποιούν ανάλογα εγκλήματα Νέα Υόρκη.

Ο Ντε Νίρο ο οποίος μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι με την 11χρονη κόρη του, δεν έχει επίσης σχολιάσει τη διάρρηξη.