Σημαντική εξέλιξη στη Σπάρτη! Ο Ηλίας Κανελλάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ντία Τζανετέα!

Με κοινή φωτογράφησή του πριν από λίγο ο Σπαρτιάτης επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός Ηλίας Κανελλάκης κοινοποίησε ότι κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Σπάρτης. Θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα με την οποία τον δένουν αγώνες ετών για την αυτοδιοίκηση και τη Λακωνία.

Αυτή τη φορά ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Ηλίας Κανελλάκης επέλεξε τη Σπάρτη – τον δήμο Σπάρτης – για να προσφέρει, με την κατάρτισή του στον κλάδο των επιχειρήσεων, την μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και την οικογενειακή παρακαταθήκη για συμμετοχή στα κοινά.

Διαφήμιση

Η απόφαση του Ηλία Κανελλάκη διαμορφώνει πλέον ισχυρή δυναμική στον συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα γιατί είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά φιλικός, συνεργάσιμος, δοτικός με μεγάλη αγάπη για τη Σπάρτη και τους ανθρώπους της και συνεργάτης που έχει πάντα τη βέλτιστη λύση.

Σε ανάρτηση της Ντίας Τζανετέα αναφέρεται:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας έναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες, τον Ηλία Α.Κανελλάκη. Του εύχομαι καλή επιτυχία! Κάθε μέρα πιο δυνατοί!»

Ποιος είναι ο Ηλίας Κανελλάκης

Ο Ηλίας Α. Κανελλάκης γεννήθηκε το 1966 στη Σπάρτη όπου και κατοικεί μόνιμα. Γιός του αείμνηστου Άρη Κανελλάκη. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα και πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Χρυσούλας και Σταυρούλας.

Ανέπτυξε από πολύ νωρίς έντονη επιχειρηματική δράση, συμμετέχοντας και ιδρύοντας μια σειρά επιχειρήσεων σε διαφόρους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, πράγμα που τον καθιέρωσε στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από το 1984 γίνεται μέτοχος στην ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Το 2003 γίνεται ιδρυτής και μέτοχος της εταιρίας ΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. όπου διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος.

Το 2006 αρχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού, ιδρύοντας επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων στο Βαθύ Μάνης.

Παράλληλα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, συμμετέχει έντονα, δυναμικά και ενεργά στην κοινωνική, αυτοδιοικητική και πολιτική ζωή του τόπου.

Από το 1987 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του αθλητικού σωματείου ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ και συνέχισε να είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου έως και το 2005, οπότε και συγχωνεύτηκε με το αθλητικό σωματείο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, στο Δ.Σ. του οποίου είναι μέλος έως και σήμερα.

Από το 1990 έως και το 1993 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του τμήματος Μπάσκετ του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ.

Από το 2005 έως και το 2008 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης.

Είναι μόνιμο και ενεργό μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Η ανωτέρω επιτυχημένη επιχειρηματική και κοινωνικοπολιτική του διαδρομή, αποτελεί εγγύηση για τη παραπέρα πορεία και δράση του

Τo 2010 εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου από το Νομό Λακωνίας.

Στις εκλογές του 2014 και στις εκλογές του 2019 εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ανακοίνωσε ότι στηρίζει και συμμετέχει στον Δημοτικό Συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Σπάρτης Ντίας Τζανετέα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.