Σοκ: Τι κρυβόταν πίσω από την παιδεραστία κατά 12χρονης που έμεινε και έγκυος

Νεαρός καταδικάστηκε στην Ξάνθη για παιδεραστία, η οποία αποκαλύφθηκε στη Γερμανία όταν το 12χρονο θύμα του εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω λιποθυμίας…
Σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης νεαρός από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Ο εισαγγελέας ζήτησε απαλλαγή
Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης καθώς η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν ν’ απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της… περίεργης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν χρόνια στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στη Γερμανία όπου άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι.

Διαφήμιση

Η ανήλικη, που όπως και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, ήταν τότε 12 χρόνων και ο νεαρός ήταν τότε 18 χρόνων.

Τέλεσαν γάμο στο Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια μέρα λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της γερμανικής πόλης όπου διέμεναν και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

Επειδή ήταν ανήλικη ενημερώθηκαν η γερμανική αστυνομία και οι υπόλοιπες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.

Με τον «νόμο» της Σαρία
Οταν η οικογένειά της υποστήριξε ότι ήταν παντρεμένη με βάση τον «νόμο» της Σαρία, οι Γερμανοί τους ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται αποδεκτό στη χώρα τους και η εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά του φερόμενου ως συζύγου της για παιδεραστία.

Μάλιστα, διαβίβασε τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα στην Ελλάδα και έτσι ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης, περιοχή όπου ως γνωστόν υπάρχουν χιλιάδες μουσουλμάνοι κι’ εφαρμόζεται από αρκετούς ο νόμος της «Σαρία».

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να αθωωθεί ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά η έδρα του επέβαλλε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή.