ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

Σώστε τα Άγραφα , νέα εκδήλωση ενημέρωσης και συντονισμού δράσεων την Κυριακή 15/5/2022 στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου των Πετριλιωτών

Στο νέο κάλεσμα προς τους κατοίκους της περιοχής, της Ευρυτανίας, της Καρδίτσας αλλά και σε αλληλέγγυους σημειώνεται η ανάγκη για την παρουσία όλων με στόχο την προστασία και την αναγέννηση του τόπου.

Διαφήμιση

 

Θα μιλήσουν οι Αποστόλης Καλτσής (βιολόγος, μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας), Ιωάννης Θεός (μέλος ΔΣ φορέα διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων κοιλάδας Αχελώου και Μετεώρων), Χρήστος Φασούλας (οικονομολόγος, μέλος Δικτύου Φορέων για την προστασία των Αγράφων), Γιώτα Σταθά (μέλος ΔΣ συλλόγου διπλωματούχων ομίλου ΔΕΗ).

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι δήμαρχοι Αγράφων, Αργιθέας και λ. Πλαστήρα, ενώ θα παρέμβουν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και κινημάτων. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών, το Συντονιστικό Αθήνας για τα Άγραφα, το Δίκτυο φορέων και πολιτών για την προστασία των Αγράφων και οι σύλλογοι Βαλαρίου, Απανταχού Βραγγιανιτών, Κουστέρας Βραγγιανών, Δεντριωτών.