Survivor: Ξανά υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Μόνο ο ίδιος δεν ψήφισε τον εαυτό του

Ηττημένη για μια ακόμη φορά πήγε στο συμβούλιο του νησιού η Μπλε ομάδα του Survivor, οι παίκτες της οποίας κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Survivor είναι πλέον οριακές. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασαν εναντίον και τα αίματα άναψαν.

Διαφήμιση

«Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης» ανέφερε αρχικώς ο Γιώργος Λιανός.

«Καταλαβαίνετε ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται».

Οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους εκτός της Σοφιάννας Αβραμάκη η οποία και κέρδισε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, λοιπόν, βγαίνοντας απρόσμενα στον τάκο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που δέχθηκε με αιχμές περί ανηθικότητας και ψέματος τις ψήφους όλων των συμπαικτών του!