Συνάντηση Δημάρχου Πεντέλης με Υπουργό Εργασίας – Στο επίκεντρο τα περιουσιακά στοιχεία του ΕΦΚΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη είχε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, με τον οποίο και συζήτησε τα ζητήματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία του ΕΦΚΑ στο Δήμο Πεντέλης.

Στη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Υπουργού και της Δήμητρας Κεχαγιά, συνεργασία που αποτελεί εχέγγυο για ακόμα καλύτερη κοινή δράση Δήμου Πεντέλης και Κεντρικής Κυβέρνησης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσα από επίλυση ζητημάτων του Δήμου.

Διαφήμιση

Μετά τις συνάντηση η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και συζήτησα μαζί του θέματα του Δήμου Πεντέλης που αφορούν τις νέες του αρμοδιότητες.

Το γεγονός ότι ο κ. Υπουργός πολιτεύεται στην περιοχή μας, του παρέχει τη δυνατότητα κατανόησης των θεμάτων του Δήμου, γεγονός που αποδεικνύεται από την καλή μας συνεργασία.  Η καλή σχέση συνεργασίας, που έχουμε έως σήμερα, αλλά και η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει, θεωρώ ότι θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την πόλη και τους συμπολίτες μας».