Συνολικά επτά θέματα στο τραπέζι της Οικονομικής Επιτροπής αύριο Τρίτη 30/8

Δυο συνεδριάσεις την ίδια μέρα για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης

 

Έξι θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της αυριανής τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάρτης που θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου στην κεντρική πλατεία της λακωνικής πρωτεύουσας.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα θα συζητηθούν:

1) Έγκριση λογαριασμού εσόδων – εξόδων για τον μήνα Ιούλιο έτους 2022

2) Διαπίστωση του άγονου του 2ου επαναληπτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση κτιρίων για τη στέγαση των υπηρεσιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης»

3) Έγκριση της αριθ.10/2022  απόφασης  του  Δ.Σ. του Αθλητικού  Οργανισμού  Δήμου Σπάρτης με τίτλο «Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2022 του Αθλητικού  Οργανισμού  Δήμου Σπάρτης»

4) Περί διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού  Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση της υπηρεσίας  με τίτλο  «Εργασίες Ταφών – Εκταφών στα Α’ & Β’ Κοιμητήρια Σπάρτης κ.ά. 2022-2023», έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών της αριθμ. Ε6/10/22 μελέτης, συγκρότησης επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών και καθορισμού των όρων διακήρυξης.

5) Εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α 00-6442.008 με τίτλο : «Διοργάνωση εκδηλώσεων  τουριστικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Σπάρτης» για την υπηρεσία: «Διοργάνωση Διεθνούς Forum Γαστρονομικού Τουρισμού»

6) Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση συλλόγων.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση της προέδρου κ. Γεωργίας Δεδεδήμου, η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 30/8 στον ίδιο χώρο και λίγο πριν την παραπάνω ώρα και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα με μοναδικό θέμα τον «Προέλεγχο Οικονομικών Καταστάσεων της 31-12-2020 (Ισολογισμού και Κατάστασης  Αποτελεσμάτων Χρήσεων χρήσεως).

 

πηγή : apela.gr