Θ. Βερούτης: «Παραμένω στις επάλξεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Με μια προσεκτική διπλωματική απάντηση, που σίγουρα αφήνει πίσω της ερωτηματικά, ανταποκρίθηκε στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Παυλάκου, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Θοδωρής Βερούτης, αναφορικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για το Δήμο Σπάρτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο για τον τηλεοπτικό σταθμό «Best», ο κ. Βερούτης ανέφερε: «Έχουμε ακόμα ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσουμε το έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό την καθοδήγηση του περιφερειάρχη μας κ. Νίκα», συμπληρώνοντας πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις αρμοδιότητές που του έχουν ανατεθεί.

Διαφήμιση

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως θα παραμείνει προσηλωμένος, το χρονικό αυτό διάστημα, στο έργο που έχει ψηφιστεί από τους Λάκωνες πολίτες να επιτελέσει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με μια εκ νέου υποψηφιότητά του στον στίβο της αυτοδιοίκησης β΄ βαθμού.

 

 

πηγή : lakonikos.gr