Θεσσαλονίκη: Στα 50.000 € οι ζημιές από το αυτοκίνητο που μπήκε και διέλυσε κατάστημα μετά από κόντρες

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη και την Καλαμαριά έκαναν το γύρο της χώρας καθώς καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας. Ο απολογισμός δείχνει το ύψος των ζημιών…

Σοβαρό τροχαίο, σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Με μεγάλη ταχύτητα αυτοκίνητο προσέκρουσε με φόρα σε βιτρίνα καταστήματος και μπήκε μέσα στο κατάστημα χωρίς, ευτυχώς, κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Διαφήμιση

Η σπασμένη προστατευτική μεταλλική μπάρα του οδοστρώματος, τα σπασμένα μάρμαρα από τα σκαλοπάτια μαρτυρούν το γεγονός που συνέβη λίγο μετά τις 04.00 το πρωί, ξημερώματα της Δευτέρας, στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί επιβαίνοντες έκαναν «κόντρες» με τα αυτοκίνητά τους και λόγω μεγάλης ταχύτητας ο ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στην γυάλινη βιτρίνα.

Παρά την ιλιγγιώδη ταχύτητα που ανέπτυξε το όχημα και την έντονη πρόσκρουση, ο νεαρός οδηγός του ΙΧ και οι συνομήλικοι φίλοι του, σώθηκαν σαν από θαύμα. Οι υλικές ζημιές -λόγω και του εύθραυστου του αντικειμένου- σύμφωνα με τους υπολογισμούς των καταστηματαρχών φτάνουν στο ύψος των 50.000 ευρώ.