Θεσσαλονίκη: Τα έσπασαν σε πατσατζίδικο γιατί δεν είχαν πιστοποιητικά για τον κορονοϊό

Τι και αν έχουν περάσει δύο χρόνια πανδημίας; Κάποιοι επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον κορονοϊό και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσα έκαναν δύο άντρες σε γνωστό πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το makthes.gr, όταν οι υπάλληλοι στο πατσατζίδικο ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό. Οι δύο άνδρες, που συνοδευόντουσαν από τις γυναίκες τους και αρνήθηκαν να εξυπηρευτηθούν με take away, αντέδρασαν άσχημα, αλλά αρχικά αποχώρησαν.

Διαφήμιση

Λίγα λεπτά όμως αργότερα γύρισαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μάλιστα, οι δύο απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το , το πρωί της Κυριακής (17.04.2022) σε πολύ γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, περίπου στις 9:30. Οι δύο άνδρες συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια…

Δείτε βίντεο:

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν»

Μιλώντας στο makthes.gr, ο ιδιοκτήτης του γνωστού πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται» τονίζει ο κ. Τσαρούχας.

Με πληροφορίες από makthes.gr