Την Δεύτερη θέση στο Κόσμο κατέκτησαν οι Μανιάτες Ποδοσφαιριστές

Την Δεύτερη θέση στους Διεθνούς Παιδικούς Αγώνες κατέκτησε η ομάδα της Μάνης που ηττήθηκε στον τελικό

 

Διαφήμιση

Υψηλές «πτήσεις και μια σπουδαία επιτυχία κατέγραψε η ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Αν. Μάνης στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες (ICG), οι οποίοι διεξήχθησαν το διάστημα 11 με 17 Αυγούστου 2022 στο Κόβεντρι της Αγγλίας.

Η αποστολή της Αν. Μάνης, επιτυγχάνοντας ένα εκπληκτικό σερί νικών, προκρίθηκε τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Keschemet της Ουγγαρίας. Οι τρομεροί Μανιάτες, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και το ταλέντο τους, κατέκτησαν έτσι το ασημένιο μετάλλιο με το οποίο επέστρεψαν στις αποσκευές τους στον τόπο τους.

«Οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν για ακόμη μια φορά υπερήφανους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αν. Μάνης.

Επισημαίνεται πως, εκτός από την αποστολή του Δήμου Αν. Μάνης, στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες έλαβαν μέρος σε διάφορα αγωνίσματα και οι ομάδες των Δήμων Σπάρτης κι Ευρώτα.

Αναλυτικά ενημέρωση για τις επιδόσεις των εκπροσώπων της Λακωνίας στη διοργάνωση της Μ. Βρετανίας θα υπάρξει σε προσεχές δημοσίευμα του «Λακωνικού Τύπου».

πηγή : lakonikos.gr