Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς και η Ισμήνη Ζιούβα

Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Ισμήνη Ζιούβα.

Η  κ. Ζιούβα θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Μέσα στη θλίψη των ημερών δεν πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις Αισιοδοξίας. Η «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» ενισχύεται με την Ισμήνη Ζιούβα τ. Τραπεζική Υπάλληλο και πολύ γνωστό στέλεχος της ΧΕΝ Κηφισιάς στην οποία διετέλεσε και Πρόεδρος. Οι εμπειρίες της σε Κοινωνικά προγράμματα και στον Εθελοντισμό θα βοηθήσουν τον Δήμο μας να βελτιώνει διαρκώς την προσφορά του, με Αγάπη στις ευάλωτες ομάδες των πολιτών».

Η κα Ζιούβα επεσήμανε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον ανθρώπινο πόνο των οικογενειών των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η ενασχόληση μου με την ΧΕΝ Κηφισιάς  από πολύ νεαρή ηλικία και η προσφορά μου σε ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Επιθυμώ να εργαστώ μαζί με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και την ομάδα του προκειμένου ο Δήμος Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας και Εκάλης να είναι μια κοινωνία χωρίς ανισότητες που θα αγκαλιάζει και θα προσφέρει λύσεις σε καθημερινά  προβλήματα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

Η Ισμήνη Ζιούβα κατοικεί και δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια στην Κηφισιά. Είναι απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου (Pierce College) και εργάστηκε ως στέλεχος Τραπεζών. 

Διετέλεσε μέλος του Αθλητικού Ομίλου Εκάλης και του Αθλητικού Ομίλου Γκόλφ Γλυφάδας «Αθηνά».

Πρόεδρος της ΧΕΝ Κηφισιάς το 2020 και ενεργό μέλος της από το 2002, υλοποιώντας εθελοντικά προγράμματα. Μεταξύ άλλων συμμετείχε σε προγράμματα της ΧΕΝ δημιουργικής απασχόλησης παιδιών οικονομικών μεταναστών καθώς και με ομάδες κακοποιημένων γυναικών.