Τροχαίο Βουλή: 25χρονος χτύπησε στο κράσπεδο και πέθανε ακαριαία

Ένας 25χρονος σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Βουλή.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:20. Ο 25χρονος οδηγούσε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού και κινούταν αρχικά επί της οδού Όθωνος. Στη συνέχεια έστριψε αριστερά στη λεωφόρο Αμαλίας με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας.

Διαφήμιση

Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η οποία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 25χρονος να εκσφενδονιστεί πολλά μέτρα και να χτυπήσει το κεφάλι του στο κράσπεδο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Συνεπιβάτης στη μηχανή ήταν μια γυναίκα 35 – 40 ετών, η οποία τραυματίστηκε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του νεαρού.

Φως στις συνθήκες του δυστυχήματος θα ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας που βρίσκονται στο σημείο. Το υλικό εξετάζει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών που ανέλαβε την προανάκριση.