Βόλος: Στη φυλακή οι δύο ανήλικοι που λήστεψαν γυναίκα – Το χρονικό του τρόμου στα χέρια τους

Οι δύο ανήλικοι επιτέθηκαν στη γυναίκα και η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βόλος παρακολουθεί έκπληκτος τις αποκαλύψεις για την υπόθεση…

Οι δύο ανήλικοι είχαν στρατοπεδεύσει στο σημείο και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθούν. Αυτή έκριναν πως παρουσιάστηκε, όταν μια γυναίκα εμφανίστηκε στην περιοχή. Περπατούσε με την τσάντα της, περασμένη χιαστί και τότε οι δράστες της επιτέθηκαν. Η ληστεία ολοκληρώθηκε ταχύτατα με την 50χρονη να τραυματίζεται. Οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς, καθώς οι δύο ληστές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαφήμιση

Το δικαστήριο και πιο συγκεκριμένα το Τριμελές Ανηλίκων αποφάσισε χθες οι δυο ανήλικοι που το είχαν σκάσει από το Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου και το ίδιο βράδυ λήστεψαν μια 50χρονη γυναίκα, να περάσουν τα επόμενα 6 χρόνια της ζωή τους στην φυλακή. Οι δυο ανήλικοι κατηγορήθηκαν για ληστεία από κοινού και ελαφρά σωματική βλάβη.

Τα δυο αγόρια, στις 25 του Γενάρη, στην συμβολή των οδών Κωνσταντά με Δεληγιώργη στο Βόλο, ακολούθησαν την 50χρονη γυναίκα και προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού την είχε περασμένη χιαστί. Στην επιμονή τους, έσυραν την γυναίκα, την τραυμάτισαν ελαφρά και εν τέλει έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο και έφυγαν.

Το θύμα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια κατάγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.  Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν την επόμενη ημέρα από την Αστυνομία, έχοντας στην κατοχή τους το κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο θύμα και παράλληλα διαπιστώθηκε ότι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις συγνώμες που ακούστηκαν από τους δυο ανηλίκους στην αίθουσα του Δικαστηρίου και παρά την έκκλησή τους να επιστρέψουν στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, το Τριμελές Ανηλίκων αποφάσισε την καταδίκη τους και την φυλάκισή τους για 6 χρόνια στις φυλακές Αυλώνας.