Βύρωνας: Μεγάλη συναυλία της στιχουργού Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village

Βύρωνας: Μεγάλη συναυλία της στιχουργού Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village- Το Greek Santas Village το κορυφαίο θεματικό πάρκο της Αττικής έχει ανοίξει τις πύλες του στα Θέατρα Βράχων των Δήμων Βύρωνα και Υμηττού-Δάφνης και το παραμύθι έχει ξεκινήσει!

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, δεκάδες δραστηριότητες για τα παιδιά, παγοδρόμιο, θέατρο, ανάγνωση παραμυθιών, παρουσιάσεις βιβλίων, χριστουγεννιάτικη αγορά, πολλά παιχνίδια αλλά και οι συναυλίες με μεγάλα ονόματα έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Διαφήμιση

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου μια μεγάλη συναυλία έρχεται στο Greek Santas Village να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για την τιμητική βραδιά στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου γεμάτη τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Μεγάλες επιτυχίες όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και πολλά άλλα θα ακουστούν από τους Γιάννης Βαρδής, Λούκας Γιώρκας, Χριστίνα Κολέτσα, Βασίλης Πορφυράκης, Ασπασία Θεοφίλου, Βένια Καραγιαννίδου, Παύλος Γκόρδης και Κάτια Σαματζή.

Η Όλγα Βλαχοπούλου έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς συνθέτες όπως οι Αντώνης Βαρδής, Γιώργος Θεοφάνους  Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κοντόπουλος κ.α. και τραγουδιστές όπως οι Πυξ Λαξ, Δημήτρης Μητροπάνος, Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πασχάλης Τερζής, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και πολλοί άλλοι!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας  υπογράφουν ο Sifu Dindan και o Σπύρος Μεταξάς ενώ την βραδιά θα παρουσιάσει ο μοναδικός Γιάννης Κατινάκης!

Στην Όλγα Βλαχοπούλου θα απονείμουν στο τέλος της βραδιάς, τιμητική πλακέτα οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού κ. Γρηγόρης Κατωπόδης και κ. Τάσος Μπινίσκος.

Αξίζει να τονιστεί ότι η φιλόδοξη παραγωγή φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Καλλινικίδη και  της Thessaloniki Brand ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Μπορείτε να απολαύσετε τη συναυλία όπως και όλες τις συναυλίες του Greek Santas Village με το εισιτήριο εισόδου.

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 7€

Μειωμένο Εισιτήριο: 3,5€ σε παιδιά 9-15 ετών, πολύτεκνους, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ.

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 8 ετών.

Ωράριο Εκδήλωσης: Τετάρτη 07/12 –> 17.00 – 22.00 (Τελετή ‘Εναρξης) Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00 με εξαίρεση την 31η/12 από 10.00 έως 01.00.

Εφοδιαστείτε τα εισιτήρια σας από το https://www.ticketplus.gr/event/greek-santas-village-to-elliniko-chorio-tou-ai-vasili/

Ακολουθείστε το Greek Santa’s Village στα social και ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις: https://www.instagram.com/greeksantasvillage/ https://www.facebook.com/search/top/?q=greek%20santa%27s%20village

αλλά και από την επίσημη σελίδα: https://greeksantasvillage.gr/ekdiloseis/