Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες ανακατασκευής της Βόρειας Εισόδου της Σπάρτης

Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή του οδοστρώματος στην γέφυρα κυκλοφορίας και στις προσαγωγούς οδούς, την ανακατασκευή των αρμών της γέφυρας, διαγραμμίσεις, κάθετη και οριζόντια σήμανση

 

Ανακατασκευάζεται η οδός στην Βόρεια Είσοδο της Σπάρτης

 

Διαφήμιση

Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες ανακατασκευής της Βόρειας Εισόδου της Σπάρτης, όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Λάκωνας θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών Πελοποννήσου Θεόδωρος Βερούτης.

Πρόκειται για «ένα έργο, που το είχαμε προγραμματίσει από την περσινή χρονιά αλλά καθυστέρησε για να συντονιστούμε και με τις εργασίες της ΔΕΥΑΣ, που έπρεπε να προηγηθούν», σημειώνει ο κ. Βερούτης προσθέτοντας τα εξής:

«Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή του οδοστρώματος στην γέφυρα κυκλοφορίας και στις προσαγωγούς οδούς, την ανακατασκευή των αρμών της γέφυρας, διαγραμμίσεις, κάθετη και οριζόντια σήμανση.

Άμεσα ξεκινά και το έργο του χρωματισμού και της συντήρησης της μεταλλικής γέφυρας για την ανάσχεση της περαιτέρω διάβρωσής της.

Προχωρά επίσης με καλό ρυθμό η μελέτη για την οριστική αποκατάσταση και την επανάχρηση της μεταλλικής διατηρητέας γέφυρας, είτε ως οδογέφυρας είτε ως πεζογέφυρας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού μας για την ανάπλαση των οχθών του Ευρώτα και την ανάδειξη του ιστορικού μας ποταμού, σε περιβαλλοντικό και πολιτιστικό, πάρκο καθώς και σε χώρο αναψυχής.»

 

πηγή : lakonikos.gr