Xυδαία επίθεση Ψαριανού στους καθηγητές: Είναι «καθάρματα, σκουλίκια και αλήτες»

Παραλήρημα αθλιότητας του κρατικοδίαιτου προστατευόμενου της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος με αφορμή το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων εξαπέλυσε ένα εμετικό υβρεολόγιο κατά των καθηγητών των Λυκείων. 

Σε ανάρτησή του στο twitter, o μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ εξάπελυσε χυδαία επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους μέχρι και «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές που κλήθηκαν επί δυο ημέρες να στηρίξουν την διαδικασία των εξετάσεων και να είναι κοντά στους μαθητές ειδικά της Γ’ Λυκείου, «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Διαφήμιση

Τους χαρακτήρισε επίσης «αρχιμαφιόζους» και όχι δασκάλους, που πρέπει να «πάνε σπίτι τους». Ποιος ο γυρολόγος Ψαριανός, το απόλυτο μηδενικό που εκφράζει μια νέα πραγματικότητα αλαζονείας και αμετροέπειας που χαρακτηρίζει την νέα πολιτική ελίτ.

«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

 

 

 

Για αλαζονεία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του, επικαλούμενος τις “δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού” και ρωτά τον πρωθυπουργό αν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς” και ακολούθως υποστηρίζει: “Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων. Τους αποκάλεσε ‘καθάρματα’, ‘σκουλήκια’, ‘αλήτες’ και ‘αρχιμαφιόζους’, όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες. Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται. Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού, χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα”.