Υποψήφιος στην Περιφέρεια με τη στήριξη Τσίπρα ο Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος… επιβεβαιώνοντας πως θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα. Οπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA κάνει τηλεόραση καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς «Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση».

«Τα χρίσματα έπονται. Απ’ ό,τι φαίνεται θα έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ» παραδέχθηκε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ όταν έγινε αναφορά στο βίντεο όπου φαίνεται να χειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα για τον Τσίπρα σε ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε με νόημα «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» και ανέφερε πως: «Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα».

Διαφήμιση

Παράλληλα, απαντώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα εκείνα που τον ενέπλεκαν με υποθέσεις ναρκωτικών, σημείωσε: «Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια. Οταν την ξέρεις, άστους να πάνε το ψέμα όπου θέλουν. Αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου τότε τα πράγματα είναι περίεργα…»