Υπόθεση 12χρονης: Στην απομόνωση η «μητέρα»- Δέχεται απειλές από συγκρατούμενες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια. Η μητέρα του 12χρονου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν συστηματικά από παιδόφιλους βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ για την ώρα κρατείται σε απομόνωση, όπως προβλέπεται μετά από μεταγωγές λόγω Covid αλλά και για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της.

Διαφήμιση

Η ίδια προαυλίζεται μόνη της και για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η 37χρονη γυναίκα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που ξεστομίζουν οι συγκρατούμενές της.

Η μητέρα μάλιστα της 12χρονης ζητά τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνει τι συμβαίνει έξω είναι μέσω καρτοτηλεφώνου επικοινωνώντας με τους οικείους της.

Στο μεταξύ το παιδί είχε γίνει έρμαιο στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος είχε φτιάξει ακόμη και τιμοκατάλογο!

Οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και έφταναν τα 230 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Όπως αποκαλύφθηκε υπήρχε πελάτης που ζητούσε να βλέπει τακτικά το παιδί και ζητούσε συγκεκριμένη τιμή για κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα.