Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ασημίνα έγκυος στο παιδί του Νικηφόρου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα πολύ σύντομα θα μάθει τα ευχάριστα νέα που αφορούν στην εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά, καθώς-ως γνωστόν-ο Σέργιος είναι παιδί της αδερφής της, της Δρόσως.

Νικηφόρος και Ασημίνα, λοιπόν, θα ξανά είναι μαζί στις Άγριες Μέλισσες με τους δύο ήρωες να γίνονται για δεύτερη φορά γονείς.

Διαφήμιση

Ο έρωτας τους θα γεννήσει έναν καρπό μετά από πολλές προσπάθειες, καθώς η Ασημίνα λόγω δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί, όπως τής είχαν πει παλιότερα οι γιατροί. Το θαύμα όμως έγινε και η Ασημίνα θα γίνει μητέρα στο παιδί του Νικηφόρου.

Οι δυο ήρωες μπορεί να βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι τα βρήκε μεν εξωδικαστικά, αλλά από την άλλη προχώρησαν και το διαζύγιο που κανείς από τους δύο δεν το ήθελε.

Στην τρίτη σεζόν τους είδαμε απρόθυμους να προχωράνε τη ζωή τους κάνοντας άλλες σχέσεις, αλλά φαίνεται πως ο δεσμός που τους ενώνει είναι τόσο δυνατός που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv 24, όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί, στις Άγριες Μέλισσες, ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ως εκ θαύματος η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος! Αλώστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο! Πως θα αντιδράσει ο μικρός Σέργιος μόλις μάθει πως θα αποκτήσει αδερφάκι;

Πηγή: youfly.com