Αποκάλυψη: Γυναίκα δήμαρχος πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινίες;

Αποκάλυψη: Γυναίκα δήμαρχος πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινίες; Πολλή συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που αποκάλυψε ότι μία εκ των γυναικών δημάρχων στον… κόσμο, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της αφού φαίνεται πως το Δημόσιο δεν της ταίριαζε πολύ!

Διαφήμιση

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso από το φλερτ στα κοινά στράφηκε στους αναστεναγμούς στην πλατφόρμα των Sugar Babes.

Αυτή είνα η γυναίκα δήμαρχος!

Η παμπόνηρη και πανέμορφη… δημαρχίνα είναι η Ντιάνα Γκαμπρόβσκα, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος στην πόλη Μομίν, όμως πριν τις εκλογές διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της και όλα τινάχτηκαν στον αέρα.

Η ίδια μάλιστα όπως αποκαλύπτει και γνωστή ιστοσελίδα που έψαξε περισσότερο το θέμα που έβγαλε στην δημοσιότητα η εφημερίδα, έκανε κάτι ακόμα πιο απίστευτο, αφού για να ξεκινήσει την νέα της καριέρα, ζήτησε την άδεια του άντρα της την οποία μάλιστα και πήρε!!!

Στον λογαριασμό της στο Instagram, οι θαυμαστές της, μπορούν να την απολαύσουν σε φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα έχει κρατήσει και όλες εκείνες που την δείχνουν στις αίθουσες του Δημαρχιακού μεγάρου!

Βέβαια αν το είχε σκεφτεί καλά, θα μπορούσε να βγάζει πολλά περισσότερο ως Δημαρχίνα χωρίς να κουράζεται τόσο, αφού όπως μαθαίνουμε ο ιδρώτας και τα πολύωρα γυρίσματα την έχουν εξουθενώσει.

Φαίνεται ότι η κυρία αυτή, βαρέθηκε να ασχολείται με τα κοινά και τα βαρετά δημοτικά συμβούλια και αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με κάτι πολύ προσοδοφόρο γι’ αυτήν.

Αν η γυναίκα όμως αποφάσισε να κάνει την πολυπόθητη στροφή στην καριέρα, ποιοι είμαστε εμείς που θα την δικάσουμε;