Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας

Οι 24 παραλήπτες που έλαβαν το τελευταίο e-mail, που φέρεται να έστειλε ο γυμναστής στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αυτοκτονήσει, έχουν τεθεί στο “μικροσκόπιο” των αρχών.

Ο 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (31.05.2022), όταν βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα, από γυναίκα που ήταν πελάτισσα. Μεταξύ των προσώπων που περιλαμβάνονται στους αποδέκτες του e-mail βρίσκονται ένας δικηγόρος, τουλάχιστον δύο εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας.

Διαφήμιση

«Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευαν μαζί με τον άντρα της να βλάψουν τον Δ.Τ. και τον Θ.Α. τον ίδιο και την οικογένειά του», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το e-mail έχει λάβει και στενό συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, για το οποίο μάλιστα φαίνεται να είχε δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό ο γυμναστής.

«Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ» ανέφερε ο 50χρονος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι αναφορές του 50χρονου στο e-mail για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν νεαρά κορίτσια, τα οποία «έριχνε» στο πλάι γόνων πλούσιων οικογενειών, είναι και ο λόγος για τον οποίο οι καταγγελίες του, εστάλησαν και στο Γενικό Λύκειο Ασσήρου, περιοχή στην οποία κατοικεί και η γυναίκα που πιθανότατα τον έβαλε σε αυτές τις περιπέτειες.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με την… στο πολυσυζητημένο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης», ανέφερε στην ανάρτησή του ο 50χρονος.