Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 2.000 αδύναμους κατοίκους της Γλυφάδας

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 2.000 οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, «στρώνει», ο Δήμος Γλυφάδας, με φροντίδα και αγάπη.

Η διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπως ενημερώνει, ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση

«Μια μεγάλη αγκαλιά. Κι ένα γερό δίχτυ προστασίας. Κάθε μέρα, για όλους τους αδύναμους συμπολίτες μας. Ιδίως όμως τούτες τις μέρες, τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των γιορτών. Φροντίζουμε και φέτος, για όλους τους συνανθρώπους μας, να έχουν όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια για να περάσει όμορφα τις γιορτινές μέρες», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Ξεκινήσαμε σήμερα τη διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας ενόψει της εορταστικής περιόδου. Mοιράζουμε σε όλους τους δικαιούχους προϊόντα που συγκεντρώσαμε χάρη και στις δικές σας προσφορές, μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Η διανομή αφορά περίπου 2.000 κατοίκους της πόλης μας που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Γαλοπούλες, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, λάδι (το περισσότερο δικής μας συγκομιδής και παραγωγής!), γάλα, ζάχαρη, όσπρια και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας είναι ορισμένα από τα προϊόντα που διατίθενται. Και φυσικά τα παιχνίδια, που συγκεντρώσαμε με τη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, απευθύνοντας ευχαριστίες στην υπεύθυνη και τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών, στους ιδιώτες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις για τη συνεισφορά τους με δωρεές, εύχεται «στο άμεσο μέλλον να μην έχει καμία οικογένεια την ανάγκη μας και όλοι να μπορούν να ορθοποδήσουν και να ευημερήσουν. Μέχρι τότε, θα είμαστε πάντα στο πλευρό και θα στηρίζουμε όποιον το χρειάζεται».

«Είμαστε καθημερινά, μόνιμα και σταθερά, στο πλευρό όλων όσοι μας χρειάζονται. Το κάνουμε με όλη μας την καρδιά, είναι δύσκολες οι εποχές, μεγάλες οι ανάγκες αλλά ελπίζουμε σύντομα οι δυσκολίες να αποτελέσουν παρελθόν. Μέχρι τότε θα είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη», υπογραμμίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.