Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, πάει πλατεία για καλό σκοπό

Ένα διήμερο ενημέρωσης και δράσεων διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, στις 27 & 28 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία

Ένα διήμερο ενημέρωσης και δράσεων διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, στις 27 & 28 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Στο περίπτερο, που θα στηθεί στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου, τα στελέχη της υπηρεσίας θα βρίσκονται από τις 11:00-18:00 για να μιλήσουν με τους πολίτες, να ενημερώσουν για τις δράσεις τους, να μοιράσουν χρήσιμο υλικό, να ευαισθητοποιήσουν σε σχέση με την αλληλεγγύη και να δείξουν ότι η υποστήριξη των ασθενέστερων είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.

Διαφήμιση

Στα πλαίσια του διημέρου, στις 27 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει δίπλα στο περίπτερο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου περίπτερο του ΟΚΑΝΑ, για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις εξαρτήσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο Δήμος με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών.

Στις 28 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα παιδιά. Από τις 11:00 το πρωί, στο περίπτερο της Κοινωνικής, θα λειτουργήσουν καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς φίλους.

Μάγοι, ξωτικά και κάλαντα θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν.