Δήμος Ιλίου: Ενθουσιώδης υποδοχή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου

Μεγάλο ενθουσιασμό και συγκινητικές στιγμές έκρυβε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Subbuteo), το οποίο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Λιόσης».

Στο διήμερο τουρνουά, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ιλίου και τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο NOCTUAS ATHENS, εκτός από τους συμμετέχοντες, παραβρέθηκαν άνθρωποι που αγάπησαν το άθλημα και το ακολούθησαν πιστά στις τέσσερις και πλέον δεκαετίες ύπαρξής του στην Ελλάδα.

Διαφήμιση

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν ο Αλέξανδρος Δρακάτος, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Ομίλου Subbuteo που έφερε το παιχνίδι στην Ελλάδα και συνετέλεσε στη διεξαγωγή των πρώτων πανελλήνιων πρωταθλημάτων, απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας τόσο τους φίλους του αθλήματος για την όμορφη διαδρομή που έχουν διανύσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια, όσο και τον Δήμο Ιλίου που διαθέτει την τόλμη και την ευαισθησία να αναδεικνύει όλα τα αθλήματα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος χαρακτήρισε το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο ως ένα κλασικό παιχνίδι που αντέχει στον χρόνο και παραμένει δημοφιλές, χάρη και στον αγώνα που κάνουν ομάδες και σύλλογοι. Και πρόσθεσε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τη συνεργασία στη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου, να σας διαβεβαιώσω ότι θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές και να καλέσω τα νέα παιδιά να αφήσουν στην άκρη τη μοναξιά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να ασχοληθούν με κάτι που προσφέρει χαρά, διασκέδαση και όμορφες, διαχρονικές φιλίες».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ιλίου και γενικός συντονιστής του τουρνουά Άρης Τσιμόγιαννης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Γαλούνης, ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Τάκης Καραγκιοζόπουλος, αθλητικοί σύλλογοι και πολλοί φίλοι του αθλήματος.