Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθημερινής χρήσης & φαρμάκων

Οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνουν δράσεις συλλογής τροφίμων, ειδών καθημερινής χρήσης και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Εν όψει των εορτών και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων και των οικογενειών που δοκιμάζονται, συγκεντρώνεται έως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, φρυγανιές, μπισκότα, χυμό ντομάτας κα), είδη ατομικής υγιεινής και φάρμακα.

Διαφήμιση

Η συλλογή γίνεται στους εξής χώρους:

  • Ταύρος: Κοινωνικό Παντοπωλείο (τηλ. 210 3454283) και Κοινωνικό Φαρμακείο ( τηλ. 210 3467019), πλ. Ατταλείας (Κλαζομενών και Επταλόφου)- καθημερινές από 08.00-15.00
  • Μοσχάτο: Δημαρχείο, (Κοραή  36 και Αγίου Γερασίμου) (τηλ. 2132019600)- καθημερινές από 08.00-15.00

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Σε συνέχεια των δράσεων που διοργανώνουμε με τις Κοινωνικές μας Υπηρεσίες και τα σχολεία μας προς στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα, καλούμε, για άλλη μία χρονιά, τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην προσπάθειά αυτή. Προσφέροντας τρόφιμα, είδη καθημερινής χρήσης και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές, γινόμαστε όλοι «συνεργοί αγάπης» προκειμένου να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα αυτές τις γιορτές».