Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας: Δημοτικό Φυσικοθεραπευτήριο

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένοι στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πως το δημοτικό φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί κανονικά και από σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσες και όσους το έχουν ανάγκη.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Μπορείτε να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 με 14:00, στο χώρο που στεγάζεται το Β’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας (Θεσσαλονίκης και Αμφίσσης), στην συνοικία της Αγίας Μαρίνας.

Διαφήμιση

Οι στόχοι του δημοτικού φυσικοθεραπευτηρίου είναι

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου και η ένταξή του στο κοινωνικό περιβάλλον με φυσικά μέσα και τεχνικές
Η αξιολόγηση του προβλήματος – πλάνο αποκατάστασης
Η βελτίωση της ψυχικής υγείας, μέσω της μεγιστοποίησης της κινητικής λειτουργίας και της μείωσης του πόνου

Το Φυσικοθεραπευτήριο θα είναι ανοιχτό μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ (πλήρως εμβολιασμένα ή με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ – βάσει των σχετικών διατάξεων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων | Τ.Κ. 14343|Νέα Χαλκηδόνα, Τηλέφωνο: 2102514004, καθώς και στα 210 2532047 εσ. 304 |E-mail: tm_koinpolitikis@dimosfx.gr).

Διαβάστε επίσης: Χαλάει ο καιρός: Δείτε πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Καιρός: Από την Παρασκευή ξεκινούν καταιγίδες

Ο καιρός δεν θα αλλάξει μέχρι και την Πέμπτη (3/11), ωστόσο από την Παρασκευή (4/11) το μεσημέρι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα δυτικά και βορειοδυτικά κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πότε ξεκινάει η πτώση της θερμοκρασίας

Το Σάββατο, ωστόσο, βροχές αναμένεται να έχουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας (πιο αναλυτική πρόγνωση θα υπάρξει στα μέσα της εβδομάδας), ενώ από το βράδυ οι άνεμοι από νοτιάδες θα γυρίσουν δυτικοί – βορειοδυτικοί και θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα και θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.