Τέλος το βουλευτιλίκι-Έρχεται το… δημαρχιλίκι;

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να εγκαταλείψει το βουλευτιλίκι για να πιάσει το δημαρχιλίκι! Όπως φαίνεται και όπως και ο ίδιος θα ανακοινώσει την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, θα αφήσει τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ για να πιάσει αυτά του δήμου Μίνωα Πεδιάδος.

Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ότι οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Βασίλη Κεγκέρογλου είναι τυπικές. Μπορεί και οι δύο να κατάγονται από το Ηράκλειο αλλά αυτό δε λέει και κάτι στο θέμα καριέρας! Επίσης είναι γνωστό στην Χαριλάου Τρικούπη, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου. Μόνο που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει την έδρα της Κρήτης. Έτσι ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να στραφεί προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι θα διεκδικήσει τον δήμο Μίνωα-Πεδιάδας αφήνοντας μετά από χρόνια το βουλευτιλίκι και γι’ αυτό οι συνεργάτες του τρέχουν να ετοιμάσουν μία δυνατή συγκέντρωση στο Αρκαλοχώρι (το χωριό του Ανδρουλάκη) για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Και όπως αναφέρουν οι πολιτικοί του φίλοι «ο Κεγκέρογλου είναι ο μοναδικός που γνωρίζει τις θεσμικές λειτουργίες και το πώς θα κινηθεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων τώρα που το Αρκαλοχώρι ρήμαξε από τον σεισμό».

Διαφήμιση

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αποχώρηση του Κεγκέρογλου μπορεί να προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ άλλο ένα δήμο, αλλά αφαιρεί δυναμική από το ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα ήταν πρώτος και με μεγάλη διαφορά.

Να τα λέμε και αυτά!