Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Τραγούδι & χορός στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Τραγούδι & χορός στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ- Μία όμορφα επιμελημένη εκδήλωση, καρπός της συνεργασίας του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αγκαλιάστηκε από 200 και πλέον συμπολίτες μας, που γέμισαν απ’ άκρη σ’ άκρη την αίθουσα του π. Στρατιωτικού Εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και υπ. Πολιτισμού Ηλίας Γκρίντζαλης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης.

Διαφήμιση

Ακολούθησαν πολλά τραγούδια, κέφι και χορός σε μία ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκε η χορωδία της ΚΕΔΝΦΝΧ του Δήμου, αλλά και μουσικό σχήμα μελών των ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχ. Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Θ. Λέκκας, ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Πόλη της καρδιάς μας» Χ. Τομπούλογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Αθανασόπουλος, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χ. Δαρσακλή και ο πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Μ. Ζαχαριουδάκης.

«ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!»