Δήμος Πατρέων: Άνοιξε η αυλαία για το «Φεστιβάλ στις γειτονιές»

Με μουσική, τραγούδι και χορό, άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου στο Μπεγουλάκι, η αυλαία της φετινής ενότητας του «Φεστιβάλ στις γειτονιές», που διοργανώνει στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους.

Η εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής «άνοιξε» με τα χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπεγουλακίου «Μύλων» και τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων. Ακολούθησε λαϊκή συναυλία με το πατρινό μουσικό σχήμα «Στέκι των καλλιτεχνών».

Διαφήμιση

Στην πρώτη εκδήλωση της ενότητας το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, η αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων Αναστασία Τογιοπούλου, η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Λυδία Καραθανασοπούλου, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων.

Το «Φεστιβάλ στις γειτονιές συνεχίζεται την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Ζαβλάνι με την πραγματοποίηση συναυλίας από το πατρινό μουσικό σχήμα «Ζαϊρα».