Δήμος Θεσσαλονίκης: Έρχεται ανασχηματισμός!

Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση του ανασχηματισμού της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα – Ο διπλός στόχος

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση του ανασχηματισμού στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαφήμιση

Τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους στενούς συνεργάτες του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταλήξει στο νέο σχήμα που θα διοικήσει τον δήμο μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προκύψουν αρκετές καραμπόλες μεταξύ των σημερινών αντιδημάρχων. Σε μία από αυτές, ο νυν αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης αναμένεται να αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα, ο οποίος αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο των Ψηφιακών Υπηρεσιών του δήμου.

Ο στόχος του ανασχηματισμού είναι διπλός. Αφενός, μέσω της διοικητικής αναδιάρθρωσης, να συνεχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός και να επιταχυνθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να μείνουν εκκρεμότητες, και αφετέρου να δημιουργηθεί μία συμπαγής πολιτικά ομάδα που οδηγήσει στην ανανέωση της εντολής των Θεσσαλονικέων στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για ακόμα μία θητεία στο τιμόνι του κεντρικού δήμου της πόλης.

voria.gr