Έλεος: Άρπαξε από το λαιμό διευθυντή σχολείου, επειδή δεν θα ήταν σημαιοφόρος η κόρη του

Ένας πατέρας, έφτασε στο σημείο να πιάσει από τον λαιμό τον διευθυντή του σχολείου ζητώντας εξηγήσεις γιατί η κόρη του δεν θα ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας σε Δημοτικό Σχολείο των Τρικάλων

Διαφήμιση

Ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια και κρίθηκε απαραίτητη μάλιστα η τοποθέτηση κολάρου. Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια, πιθανόν και δικαστική, αλλά και σε επίπεδο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των Τρικάλων οι οποίες ήδη το διερευνούν.

Πηγή: triakalavoice.gr

Διαβάστε κι αυτό

28η Οκτωβρίου: Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Τις πόρτες τους ανοίγουν την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και τα μουσεία του κράτους για να υποδεχθούν με ελεύθερη είσοδο το κοινό που θα επιλέξει να εντάξει στο πρόγραμμά του μία επίσκεψη σε κάποιο από αυτά.

Όπως ισχύει βάσει απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού τα τελευταία χρόνια, η είσοδος σε μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο καθώς και αρχαιολογικοί χώροι είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες, χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Σημειώνεται πως βάσει υπουργικής απόφασης η είσοδος στους οργανωμένους αρχαιολογικούς χώρους, τους ιστορικούς τόπους, τα μνημεία και τα μουσεία τα οποία ανήκουν στο Δημόσιο και διαχειρίζεται το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, είναι ελεύθερη, χωρίς την καταβολή αντιτίμου, στις κάτωθι ημερομηνίες:

6η Μαρτίου (Ημέρα Μνήμης Μελίνας Μερκούρη),

18η Απριλίου (Διεθνής Ημέρα Μνημείων),
18η Μαΐου (Διεθνής Ημέρα Μουσείων),
τελευταίο σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου (Διήμερο Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς),
28η Οκτωβρίου (Εθνική Εορτή) και
πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου
28η Οκτωβρίου: Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ανοιχτές είναι και οι πόρτες του Μουσείου Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου, παρά το γεγονός ότι δεν εντάσσεται στην παραπάνω διάταξη.