Έλον Μασκ: Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα

Έλον Μασκ: ένας από τους πιο πλούσιους και πολυσυζητημένους ανθρώπους στον κόσμο καταφέρνει με 12 λέξεις να προκαλέσει ξανά σάλο. Και το έκανε, φυσικά, μέσω του twitter, το οποίο εξαγόρασε πριν από μερικές μέρες.

Ξημερώματα Δευτέρας (09.05.2022, ώρα Ελλάδας) ο Έλον Μασκ έγραψε ένα αινιγματικό tweet, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες είναι περισσότερα από 61.000 retweets και σχεδόν 500.000 likes.

Διαφήμιση

«If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya» έγραψε ο Έλον Μασκ. Δηλαδή «αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα»…

Το τι ακριβώς ήθελε να πει ο «ποιητής», ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ… Εκείνη πάντως που δεν το βρήκε καθόλου αστείο ήταν η μητέρα του. Έκανε retweet τον γιο της και έγραψε: «Αυτό δεν είναι καθόλου αστείο».

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Spaxe X, απάντησε στη μαμά του πως θα… κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να για μείνει ζωντανός.

Ο Έλον Μασκ ισχυρίζεται ότι δέχεται απειλές από τη Ρωσία γιατί μέσω του Starlink, ενός δικτύου 2.000 δορυφόρων, παρέχει ίντερνετ στην Ουκρανία. Έχει επίσης ισχυριστεί πως Ρώσοι χάκερς επιχείρησαν τον Απρίλιο να “χτυπήσουν” τη Space X.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ανέβασε, πριν το περίεργο tweet του, πληροφορίες του επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος τον κατηγορεί ότι παραχώρησε εξοπλισμό της Starlink στο «ναζιστικό τάγμα Αζόφ» καθώς και σε τμήματα του ουκρανικού στρατού, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Η λέξη Ναζί δεν σημαίνει αυτό που νομίζει ότι σημαίνει» σχολίασε σε δεύτερο tweet ο Έλον Μασκ…