Έπεσε το Instagram

Προβλήματα καταγράφονται εδώ και λίγη ώρα στο Instagram σύμφωνα με το Down Detector. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς και στην Ελλάδα.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram την τελευταία ώρα.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσους προσπαθούν να συνδεθούν στα προφίλ τους, εμφανίζεται ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός τους είναι ύποπτος και θα πρέπει να το αρνηθούν.

Αφού βάζουν κωδικούς και τους επαληθεύουν μέσω κινητών και email, ο λογαριασμός δεν φορτώνει.

Instagram: Οι αναφορές στην Ελλάδα

Οι αναφορές στις ΗΠΑ

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με την Daily Mail πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για «μυστηριώδη διακοπή της λειτουργίας», ενώ αρκετοί αναφέρουν ότι έχουν ανασταλεί οι λογαριασμοί τους.

Φυσικά δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έτρεξαν στο Twitter για να επιβεβαιώσουν ότι το Instagram δε λειτουργεί και σε άλλες συσκευές και φυσικά να το διακωμωδίσουν… μέχρι το Instagram, να επιστρέψει.

 

Οι αναφορές στην ιστοσελίδα Down Detector έχουν ξεπεράσει τις 7.000 λίγο πριν τις 16:00 σήμερα. Βέβαια, για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση γιατί γίνεται τέτοια… εκκαθάριση στους λογαριασμούς, από τη στιγμή που και οι χρήστες τους ισχυρίζονται ότι δεν παραβίασαν κάποια πολιτική του μέσου.

 

Διαβάστε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook- Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Ηλίας Ζερβός.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.