Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο γιος μου είναι αυτιστικός, έχει δυσπραξία και ο Κριστιάνο του μελάνιασε το χέρι» (vid)

Η Σάρα Κέλι, μητέρα του φίλου της Έβερτον, Τζέικ, ο οποίος είναι αυτιστικός και έπασχε από δυσπραξία, ανέφερε πως ο γιος της παρακολούθησε τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα κι ως… ενθύμιο αποκόμισε μια μελανιά στο χέρι μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Κριστιάνο.

Πρώτο θέμα συζήτησης έγινε η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0. Ο Πορτογάλος αστέρας πέταξε στο έδαφος κινητό οπαδού της Έβερτον με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Διαφήμιση

Βέβαια, λίγες ώρες μετά το συμβάν ο Κριστιάνο θέλησε να απολογηθεί για το ξέσπασμά του και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει προσκάλεσε τον νεαρό φίλο των «ζαχαρωτών» στο Ολντ-Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Σάρα Κέλι, μητέρα του φίλου της Έβερτον Τζέικ, ο οποίος είναι αυτιστικός και έπασχε από δυσπραξία, ανέφερε στο «Liverpool Echo», πως ο γιος της παρακολούθησε τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα κι ως… ενθύμιο αποκόμισε μια μελανιά στο χέρι μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Κριστιάνο.

«Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισαν να φεύγουν. Ήμασταν ακριβώς δίπλα στη φυσούνα όπου και περνούσαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια. Ο γιος μου τους βιντεοσκόπησε όλους με το κινητό του.

Εστίασε στον Ρονάλντο επειδή ο Πορτογάλος είχε κατεβάσει την κάλτσα του και το πόδι του αιμορραγούσε. Κατέβασε το τηλέφωνό του προς το πόδι του για να δει τι ήταν και δεν μίλησε καν. Τότε ο Ρονάλντο πέρασε δίπλα του και με τρομερό χτύπημα έσπασε το τηλέφωνο από το χέρι του γιου μου και συνέχισε να περπατά.

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο γιος μου είναι αυτιστικός, έχει δυσπραξία και ο Κριστιάνο του μελάνιασε το χέρι» (vid)

Έκλαιγα, ταράχτηκα, ο Τζέικομπ ήταν σε απόλυτο σοκ, είναι αυτιστικός και έχει επίσης δυσπραξία, οπότε δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μέχρι να επιστρέψει τώρα στο σπίτι. Είναι πραγματικά στενοχωρημένος γι’ αυτό και τον αποτρέπει να πάει ξανά στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου που πήγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Τζέικ.

Πηγή: gazzetta.gr