Γιάννης Βοϊδονικόλας: Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά- Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων και Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννη Βοϊδονικόλα.
Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων κομματικών οργανώσεων της ΝΔ, ο αγαπητός Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, δίνει τη μάχη της ζωής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας συνετέλεσε στην πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μόνο ο ίδιος.

Διαφήμιση

Μετά τον απεγκλωβισμό του από το ΙΧ που οδηγούσε, μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεδομένης της σοβαρότητας και της πολυπλοκότητας της κατάστασης, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε άμεσα σε σοβαρό χειρουργείο, ενώ έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το ενδιαφέρον τους έδειξαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν, η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ και προσωπικά ο Γραμματέας Παύλος Μαρινάκης, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τόσο ο υπουργός Θάνος Πλεύρης όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός, ο Πειραιώτης Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αδερφικός του φίλος και Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος καθώς και πολλοί φίλοι και γνωστοί του.

Η οικογένειά του, ο γιος τους, η σύζυγος, οι γονείς και η αδερφή του, βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.