Καλαμπάκα: Βρέθηκε με αυτό το καρφί μέσα στο κεφάλι του – Η ακτινογραφία και η μεγάλη μάχη με τον χρόνο

Η είδηση έρχεται από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα και προκαλεί έκπληξη. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, μέχρι να γίνει η χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το καρφί και να σωθεί η ζωή του…

Ένα ατύχημα λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή στην Καλαμπάκα. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε με ένα καρφί μέσα στο κεφάλι του, να δίνει μάχη με το χρόνο, για να σωθεί η ζωή του. Κατά τη διάρκεια εργασιών φέρεται να γλίστρησε και χωρίς να το καταλάβει το καρφί των 5 εκατοστών τρύπησε το κεφάλι του. Όπως είπε στους γιατρούς αισθάνθηκε ένα τράνταγμα και τίποτα περισσότερο. Πήγε στο νοσοκομείο επειδή έχανε αίμα. Εκεί οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία και είδαν την εικόνα που φαίνεται παρακάτω…

Διαφήμιση

Ένα πραγματικό θαύμα έζησε πρόσφατα ένας ένας άντρας στην Καλαμπάκα. Βρέθηκε ξαφνικά με ένα καρφί 5 εκατοστών στο κεφάλι του, κατά το διάστημα εργασιών που έκανε, χωρίς ευτυχώς αυτό να του στοιχίσει τη ζωή.

Εκτός από το αρχικό τράνταγμα που ένιωσε δεν ακολούθησε ούτε πόνος ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του έγινε επέμβαση και του αφαιρέθηκε το καρφί με επιτυχία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora.gr, ο Καλαμπακιώτης αναρρώνει υπό παρακολούθηση, αλλά εκτιμάται ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του. Πρόκειται πραγματικά για ένα σπανιότατο περιστατικό, ένα πραγματικό θαύμα, καθώς αν το καρφί βρισκόταν ελάχιστα χιλιοστά από το σημείο που σφηνώθηκε, θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία του τραυματία.