Μάνος Δασκαλάκης: Τον ξεμπροστιάζουν τα μηνύματα που αντάλλαζε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα αποκαλυπτικά μηνύματα που αντάλλαζαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο των δύο πρώτων παιδιών τους, και έφερε στο “φως” η εφημερίδα “Μπαμ”, είναι σοκαριστικά και… ξεμπροστιάζουν τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

Από τα μηνύματα, προκύπτει η… πραγματική άποψη που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης για την σύζυγό του και όχι αυτή που παρουσίαζε στις συνεντεύξεις του.

Διαφήμιση

Στα μηνύματα που αντάλλαζαν μεταξύ τους και δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Μπαμ» φαίνεται από τα λεγόμενα του ίδιου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον είχε απειλήσει αρκετές φορές ότι θα αυτοκτονήσει.

Η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Το… καμπανάκι από τον Ανδρέα Ηλιάδη

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε το «καμπανάκι» για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, όπως κατέθεσε ο ίδιος, πίστευε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα τον πλησίαζε να τον ρωτήσει αν υποπτεύεται κάτι.

«Επισκέφτηκα 2 ψυχιάτρους τον διευθυντή και τον αναπληρωτή, κάθισα πολλή ώρα μαζί τους σε διαφορετικές συνεδρίες, τους εξωτερίκευσα τον προβληματισμό μου και ήθελα να γνωρίζω εάν υπήρχε αυτό το σύνδρομο στη περίπτωση αυτή ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Το ραντεβού κλείστηκε, αλλά υπήρχε μια δυστοκία από τη πλευρά της μητέρας γιατί περίμενε το σύζυγό της για να πάνε μαζί στον ψυχίατρο. Οι γονείς αμφισβήτησαν όλη αυτή τη διαδικασία με τον ψυχίατρο εξαιτίας των ερωτήσεων που έκανε ο ψυχίατρος στη μητέρα και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επισκέψεις στον ψυχίατρο», είπε ο κ. Ηλιάδης.

«Ο πατέρας, μου είπε, “η γυναίκα μου δεν είναι τρελή” και ο ψυχίατρος που την εξέτασε μου είπε αργότερα ότι δεν διέγνωσε σε αυτή οξύ ψυχωσικό σύνδρομο», τόνισε.