Μαθήτρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Βόλο από 35χρονο την ώρα που πήγαινε σχολείο

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου από την είδηση για την απόπειρα βιασμού μίας 16χρονης μαθήτριας, σε συνοικία της πόλης.Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή  και ζήτησε βοήθεια από περαστικό. Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, η 16χρονη πήγαινε με τα πόδια στο σχολείο της, στις 07.50 το πρωί σήμερα, όταν στο πάρκο της Καλλιθέας, δέχθηκε επίθεση από έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος την παρέσυρε σε πυλωτή πολυκατοικίας και άρχισε να τη θωπεύει και να τη φιλάει στο πρόσωπο και στον λαιμό.
Η μαθήτρια έβαλε τις φωνές και ασκώντας βία στον επίδοξο βιαστή της, τού ξέφυγε και άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί. Τότε, συνάντησε έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή με τον σκύλο του και τού ζήτησε βοήθεια, δείχνοντας μάλιστα τον άνδρα που παραλίγο να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο άνδρα, ο οποίος εξετάζεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αφού προηγήθηκε μήνυση από τους γονείς της ανήλικης.

Διαφήμιση