Μπεν Άφλεκ – JLO: Με ένα πράσινο διαμάντι 8,5 καρατίων επισφραγίστηκε ο έρωτάς τους-Η αξία του και τα σχόλια στο Twitter

Το πράσινο χρώμα είναι το αγαπημένο της JLO. Έτσι ο αγαπημένος της Μπεν Άφλεκ ύστερα από το γρουσούζικο ροζ διαμάντι που είχε αγοράσει το 2002 στην Λατίνα σταρ -και τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για το ζευγάρι- μελέτησε πολύ αυτήν την αγορά και έπραξε σοφά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποδέχτηκε για δεύτερη φορά στη ζωή της, την πρόταση γάμου από τον Μπεν Άφλεκ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για το ζευγάρι, καθώς η σχέση τους στηρίζεται σε δυνατά θεμέλια. Όπως έχουν πει οι ίδιοι, πλέον και οι δύο είναι πιο ώριμοι να διαχειριστούν την κατάσταση.

Διαφήμιση

Δεν τους νοιάζει τι γράφουν τα ΜΜΕ ή αν τους κυνηγούν οι παπαράτσι. Τώρα πια απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ο ένας τον άλλο. Η λατίνα σούπερ σταρ τους τελευταίους μήνες λάμπει από ευτυχία και φαίνεται. Το βράδυ της Παρασκευής, επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media και ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός των αρραβώνων.

Το εκπληκτικό δαχτυλίδι των αρραβώνων που κοσμεί το δάχτυλο της JLO έχει πάνω του ένα τεραστίων διαστάσεων πράσινο διαμάντι 8.5 καρατίων.

Το πράσινο χρώμα έχει επίσης μεγάλη σημασία για την Τζένιφερ Λόπεζ. «Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα», είχε πει σε δηλώσεις της η 52χρονη τραγουδίστρια. «Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου, όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο».

Η αγάπη της Λόπεζ για το πράσινο επεκτείνεται και στα αγαπημένα της έργα τέχνης, όπως ένα κομμάτι που περιλαμβάνει ένα πράσινο πουλί σκαρφαλωμένο στο χέρι κάποιου και τις λέξεις «Let Go».

«Δεν αγοράζω πολλή τέχνη, αλλά την αγόρασα», είπε. «Ένα γιατί μου αρέσουν τα κολίβρια και δύο γιατί μου αρέσει το πράσινο χρώμα. Πουλιά πετούν πάντα γύρω μου. Πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τα κολίβρια. Συνειδητοποίησα ότι πολλοί λένε ότι συμβολίζουν την αγάπη. Έτσι, όποτε νιώθω ότι όπου κι αν πάω, με ακολουθούν. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε μια στιγμή αμφιβολίας και σύγχυσης, κάποιος θα εμφανιστεί μαγικά δίπλα στο παράθυρό μου, υπενθυμίζοντάς μου ότι το σύμπαν πάντα θα μας μιλάει αν είμαστε ανοιχτοί στα ζώδια».

Η αξία του μπορεί να φτάνει και τα 10 εκατομμύρια δολάρια

«Αν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε έχω μείνει έκπληκτος», είπε ο διευθύνων Σύμβουλος της Diamond Pro, Μάικ Φριντ, στην ιστοσελίδα «Page Six». «Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο. Θα εκτιμούσα το δαχτυλίδι πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να αξίζει ακόμα και περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια».

Πηγή: protothema.gr